Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Onze visie

Buvé Keukens bvba bestaat uit een jong en dynamisch team binnenhuisarchitecten en opgeleide vaklui. Indien u zich afvraagt of wij dan voldoende ervaring in huis hebben, zeggen wij volmondig “JA!” De leiding is immers in handen van de 3e generatie van de familie Buvé.

In 1929 startte grootvader Ferdinand Buvé een eigen schrijnwerkersatelier. Zijn voornaamste activiteiten waren het maken van ramen, deuren, daken en zelfs lijkkisten. Na de oorlogsjaren werd het vervaardigen van meubels aan de activiteiten toegevoegd.

Nadat mijn vader, Rik Buvé, zijn opleiding als meubelmaker voltooid had, ging hij samenwerken met zijn vader en zorgde hij voor de verdere uitbouw van de firma. Samen met de intrede van de “waterleiding” (1965) begon hij met het maken van buffetkasten waarin de gootsteen kon verwerkt worden. Dat was het prille begin van de productie van keukens. De firma breidde geleidelijk verder uit. Er werd een machinepark aangekocht en een veel groter atelier gebouwd. In 1972 moest mijn vader om gezondheidsredenen stoppen met het maken van keukens.

In 1985 beëindigde ik mijn opleiding als binnenhuisarchitect en trad ik in dienst bij mijn vader. De eerste jaren waren vooral een harde leerschool. De gewaagde architectendromen werden een tijdje in de kast gestoken en ingeruild voor een hamer en een beitel.

Vandaag is Buvé Keukens een firma met een enorm klantenbestand die onderneemt met een voortdurend streven naar vernieuwing en perfectie. Wij hopen dat wij deze bedrijfsfilosofie kunnen bewijzen in het realiseren van uw droomkeuken.

 

Bert Buvé, zaakvoerder