Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Stijlen

Y-line: strak greeploos met oog op design

Minimalisme is het meest geloofwaardige statement voor een goed design. De greepprofielen worden onzichtbaar ingewerkt in de kastdeuren. De achterliggende lijst is altijd in dezelfde kleur als de rest van de kasten. Dit zorgt voor een rustig geheel.

X-line: de traditioneel greeploze keuken

De X-line is de klassieker onder de greeploze keukens en houdt stijl op fraaie wijze in ere. Het hoofdbestanddeel wordt gevormd door een C-vormig greepprofiel en istoepasbaar op de gehele keukenbreedte. Kleuren zijn vrij te kiezen: van wit glanzend, tot metaalkleur en matzwart.

Proline 128: ergonomisch veelzijdig

Ons planningssysteem Proline heeft antwoorden op alle inrichtingsvragen. In combinatie met diverse plinten is elke hoogte in rasterstappen van 128 mm realiseerbaar. Zo wordt uw keuken perfect afgestemd op uw noden en wensen. Persoonlijker kan niet!

Classicline: klassieke eenvoud

Houdt u liever van een klassiekere keuken? Een landelijke keuken met een gelijnde deur of toch liever een kaderdeurtje. Dit kan allemaal met onze Classicline.